Noen år i utlandet?

Artikkel sponset av Lånemegleren.no

Vi har tidligere skrevet en artikkel om studieturer til utlandet, men vi vet inderlig vel at dette ikke er tilstrekkelig med tid for alle, og dette forstår vi godt. Noen reiser utenlands med det målet for øyet å realisere et større prosjekt og for dem vil et par skarve uke rett og slett bli for lite, og rett og slett utilfredsstillende.

Thailand er en spennende geologisk land med utrolig mange flotte strukturer

Innenfor Geofag-bransjen er det derfor mange som reiser på lengre utenlandsopphold, og da snakker vi om årevis. For disse er det større prosjekter som er aktuelt og da må man naturligvis finne seg et sted å bo som man kan bruke som base for det arbeidet man ønsker å gjøre. Noen får støtte og lønn for dette, mens andre gjør arbeidet på egen fritid og skaffer seg tileggsjobber som kan finansiere et slikt opphold.

Når du skal avgårde på noe slikt er det derfor viktig at du skaffer deg en adekvat bolig som du kan bo i og hvis du er på utkikk etter et gunstig boliglån kan vi anbefale å søke hos vår samarbeidspartner som har dette tilbudet å komme med. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Søker du her vil du få en god og rask oppfølging og du vil kunne være svært nær med å realisere ditt prosjekt. Husk at du må ha en inntekt som du kan vise til slik at banken kan gå god for de pengene du ønsker å låne slik at de har tilstrekkelig med sikkerhet. Sjekk ut hvilke muligheter du har, og hva boligprisene der hvor du ønsker å flytte til ligger på slags nivå. Husk at du godt kan få svært mye for pengene andre steder i verden.

Her kan vi godt gi deg et eksempel: hvis du har for eksempel har 8-900.000 kroner kan du for eksempel få deg et svært luksuriøst hjem i Thailand!