Slitte og gamle brakkerikker

Denne artikkelen inneholder en sponset lenke fra Lånemegleren.no

Når en geolog er ute i felten er det ofte slik at denne personen trenger et sted å bo, og da kan en brakkerigg være en adekvat løsning å slå seg til ro med.

Brakke geologi
Inni en typisk brakke

Slike rigger er mye brukt i forskjellige bransjer og er spesielt kjent fra entreprenørbransjen. Som sagt er det også bruk for slike på geologifeltet all den tid mange jobber ute i felten og befinner seg et godt stykke fra andre overnattingsmuligheter.

Gjør det bekvemt!

Det er jo ingen tvil om at man ønsker å ha det så bekvemt som mulig når man er ute på arbeidsoppdrag, og det er jo ikke alltid at det er så mye som skal til. Det kan da være aktuelt å kjøre en liten oppfrisking av den slitte brakkeriggen, og da kan lån til oppussing være veldig aktuelt ettersom man da slipper å punge ut alt fra egen lomme (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Et lite strøk maling, litt oppgradering av møbler og kanskje noen nye vinder holder i massevis, og da vil man ha et koselig sted hvor man kan trekke seg tilbake og slappe av. I tillegg har man jo behov for et sted hvor man kan jobbe uforstyrret, og kanskje er det nødvendig med et aggregat også, slik at man kan ha strøm til PC og andre nødvendige elektroniske apparater.

Slike ting er med på å gjøre arbeidssituasjonen betydelig bedre og man vil da ha bedre muligheter til å utføre en tilfredsstillende jobb. Som vi sa på forsiden så er det slik at en geolog må ha både struktur, systematikk og orden i sysakene sine for å kunne gjøre jobben på en god måte.

La derfor ikke ytre ting være det som er med på å forstyrre deg i det som faktisk er det viktigste: nemlig jobben din!