Shadow

Hvor intelligente er maur? – Hjemmeguiden


Forskning viser at maur er den mest intelligente av insektarter. Mange mistenker “har maur hjerner?”, Ja, de har hjerner og det er veldig lite at den har 250 000 nevroner. Den er mye mindre sammenlignet med menneskehjernen, men den er veldig stor sammenlignet med andre typer insekter. Disse maurene har tenkeevner og kan følge sin egen rutine med kolonien sin. I denne artikkelen vil vi diskutere hvor intelligente maur er.

Har maur hjerner?

Har maurhjerner

Ja, maur har også hjerner som består av 250 000 nevroner som nevnt tidligere. Ifølge forskning er den den største av alle typer stikkende insekter, med denne hjernen kan de kommunisere, vise signaler, kjempe mot fiender, søke mat og ly, og kan bruke kompleks langdistanse-navigasjon.

Hvor intelligente er maur?

Maur er et av de smarteste insektene fordi studier viser at honningbier er de smarteste insektene på grunn av deres evne til å lære, observere og demonstrere. Selv om bier er de smarteste, har maur også evnen til å handle og tenke for å opprettholde livssyklusen.

En studie viser at maur kan bruke verktøy for å trekke ut mat. Maurene blir presentert med juice som fortynnet og ren honning, de vil bruke jordkorn, furunåler, kvister, svamp og papir til sin aktivitet.

Det har blitt observert at maurene vil bruke jordkorn for å suge opp den fortynnede honningen og bruke svampen til å filtrere og overføre den rene honningen, de vil lage svampen til små biter som de lett kan holde og kan skille papiret og svampen . og bruke dem etter hensikten.

En gruppe maur vil teste kvaliteten på svampen og papiret som brukes til denne prosessen. Dette viste maurenes evne og intelligens, selv om de er små, kan de dra full nytte av hjernen.

Maur har en bikube

Maur har en bikube

Det smarte sinnet er begrepet som brukes for den kollektive betydningen som er motsatt av et individ, det er helt riktig for bier. Hive sinnsevne passer også til maur, i stedet for å tenke individuelt, har disse maurene en felles forståelse seg imellom, så de er alltid med sin koloni.

Hvordan bli kvitt maur?

Hvordan bli kvitt maur

Selv om det er mange hemmeligheter bak maurens livsstil, er disse truet av arter. Noen spesifikke arter kan bite mennesker og karpemaur kan alvorlig skade hjemmet og eiendommen.

Så mange mennesker leter etter de beste metodene for å bli kvitt maur, du kan bruke mange husholdningsmetoder eller DIY-metoder og til og med feller tilgjengelig i butikker. Men disse kan bare beskyttes i noen få dager, du kan leie en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste for å unngå tilstedeværelsen av maur helt.

Eksperter vil gi deg instruksjoner, hvis du følger den riktig og regelmessig, kan du unngå tilstedeværelsen av maur i årevis. Legg merke til at vi har diskutert hvor intelligente maur er, så prøv å eliminere dem før situasjonen rammer hardere.