Shadow

Hvordan du vokser bilen din

Patrick, vår fastboende videograf og fotograf har vært hos oss i 5 måneder nå og aner ikke hvordan han skal ta vare på bilen sin. Mange som Patrick kan noen ganger gå seg vill i havet av bilpleieprodukter. Hva vasker jeg bilen min med? Hvordan kan jeg holde den ren etter at jeg har vasket den?

Det er de enkle tingene vi ønsker å hjelpe og utdanne deg om. I løpet av denne serien vil du se oss lære Patrick om de enkleste måtene å vaske, rengjøre og forberede, polere, beskytte og vedlikeholde bilen hans på.

Vårt mål er å dele med deg de enkleste formene for bilpleie, enten du er en ikke-bilmann, en bilentusiast eller noen som bare ønsker å videreutvikle sin kunnskap om detaljering eller Meguiars produktutvalg. Etter alt det harde arbeidet med å fjerne riper og virvler, slik at smertene dine ble superblanke og reflekterende, ville det være virkelig synd å se den gå rett tilbake til hvordan den var før. Derfor vokser vi bilen.

Tidligere har denne fasen av detaljeringsprosessen vært den mest mislikte. “Voks er så vanskelig å ta av” “Voksing tar for lang tid” Vel, i denne videoen lærer vi den beste og mest effektive måten å vokse bilen på og beskytte alt det harde arbeidet som er gjort tidligere. Produkter brukt i denne videoen: Meguiar’s Ultimate Paste Wax Meguiar’s Ultimate Liquid Wax Duel Action Polisher

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne legge igjen en kommentar til videoen eller for teknisk råd kan du kontakte oss på våre sosiale medieplattformer eller via kontakten oss direkteside på nettsiden vår.

kilde