Shadow

Topp 10 steder der lopper kommer fra


Topp 10 steder å se etter lopper

De ti vanligste årsakene til lopper

  1. Dine kjæledyr
  2. Dine venners kjæledyr
  3. Tidligere eier / leietakere Husdyr
  4. Dine naboer Kjæledyr
  5. Dine kolleger Kjæledyr
  6. Familien din
  7. Din arbeidsplass
  8. Hagen din
  9. Ditt kjøp
  10. Din bil / campingvogn

1. Kjæledyrene dine

Kattelopper er den vanligste loppearten

Det er ingen overraskelse at kjæledyrene våre lett er den vanligste kilden til lopper i våre liv.

Katter, hunder, kaniner, hester og andre varmblodige dyr er en naturlig matkilde for lopper og andre parasitter som er mye funnet i miljøet.


Å gjøre lopper til et uunngåelig faktum som alle til slutt vil komme i kontakt med.

Du er kanskje ikke engang klar over lopper fordi ikke alle reagerer på bitt.


For de som reagerer kan livet være elendig, men det er håp, men det er aldri gratis og det tar alltid tid å komme rett.

De fleste loppebekjempelsesprodukter som du kan kjøpe reseptfrie for å behandle lopper er fylt med løfter som stort sett er fullstendig søppel.

Mange produkter er ikke engang insektmidler, de er en blanding av kjemikalier som hevder å fungere som avvisende midler, og vi bruker millioner på dem hvert år med få eller ingen målbare resultater.

Selv produktene vi kjøper over disk til kjæledyrene våre er ofte førstegenerasjonsprodukter som mange loppepopulasjoner har utviklet høye nivåer av motstand mot.

Dette betyr at hvis du er seriøs med å oppnå bærekraftig loppekontroll, må du gå til veterinæren din og få de nyeste produktene. De er tryggere, men koster mer.

Denne kostnaden er bare litt mer enn over-the-counter produkter, og belønningen for den lille ekstra investeringen er ofte vel verdt det.

2. Dine kjæledyrvenner

Hvert år hjelper vi mennesker prisgitt loppeangrep, ofte et resultat av å være en god venn!

Når en venn eller slektning drar på ferie eller opplever en livsendrende medisinsk hendelse, blir de ofte tvunget til å forlate hjemmet sitt for en stund. Dette er når folk rundt dem velvillig går inn for å ta seg av ting som involverer kjæledyr som f.eks katter OG hundene.

Det som glemmes i øyeblikkets hete er noen sjekker for sunn fornuft.


De fleste, og jeg mener DE FLESTE, kjøper reseptfrie loppeprodukter eller gidder ikke i det hele tatt. Dette er grunnen til at det å få et kjæledyr for noen kan bety å få loppene deres også.

Disse loppene vil vanligvis ikke bli lagt merke til i minst tre uker etter at dyret kommer for å bli.


Dette betyr et betydelig antall lopper i alle stadier av livssyklus for lopper nå skal den inn i tepper og møbler osv.Det som er verre er at det kan ta opptil et år uten kjæledyr å bli helt kvitt loppene. Det er en forbannelse! En økonomisk forbannelse som dyreeieren neppe vil kompensere deg for.

3. Ny utleieeiendom

Hvis du planlegger å flytte inn i en eiendom, er det alltid verdt å vurdere om de som bor der har kjæledyr og i så fall om de har fått en veterinær til å behandle dem for lopper.

Hvis du har ditt eget kjæledyr, vil det ikke være så ille fordi eventuelle lopper vil bli tiltrukket av dine behandlede kjæledyr, og når de prøver å mate, vil de dø.


Men hvis du ikke har kjæledyr, er den eneste matkilden for lopper du, og folk har ikke systemiske loppebehandlinger.

Du kan prøve insektmidler, men selv disse vil begynne å skade huden din ved daglig bruk.

Enhver eiendom du flytter inn i skal håndteres på bekostning av leietaker/eiere som slutter.


Du kan oppleve at du har det bra de to første ukene til den første bølgen av lopper modnes og klekkes.

4. Dine naboers kjæledyr

Det er mer vanlig enn man skulle tro at katter og hunder kommer inn i eiendommene gjennom åpne dører, vinduer og katteluker. Villkatter er et spesielt vanlig reservoar av lopper.

Vær alltid forsiktig med å gi dyr av alle slag fri tilgang til hjemmet ditt. Det kan koste deg mer enn penger fordi loppebitt kan koste deg helsen og gjøre deg gal.

5. Dine andre kjæledyr

Å gå på jobb og finne en kollega har brakt hunden på jobb med dem er ikke uhørt, og i noen terapeutiske omgivelser er det en praksis som oppmuntres positivt.


Selv besøkende slektninger og kunder kan ta med kjæledyr, men vær advart, når de forlater andre skapninger, kan de ikke.

I de fleste tilfeller vil dyret kun være på eiendommen i noen minutter, og dette er ikke en reell fare.


Hvis dyret er på eiendommen regelmessig og over lengre tid, vil det “etterlate” lopper.

Riktig behandlede kjæledyr er mye mindre et problem, men det bør ikke være urimelig at du ber dem vise deg bevis på at de har betalt for loppebehandlinger som skal utføres av en veterinær de siste tretti dagene.

Dersom dyret ikke er behandlet, bør det utelukkes i minst 3 uker etter behandling, slik at eventuelle lopper kan kontrolleres først i hjemmemiljøet.

6. Familien din

6. Familien din

Besøkende slektninger tar veldig ofte med seg hunder og andre kjæledyr.Disse kjæledyrene er en del av hjemmet og blir aldri sett på som et potensielt loppeproblem.Noen ganger vil vi kjøre i en pårørendes bil der en hund har vært tilstede, og dette er kilden. Du må tenke på alle miljøene du har vært i.

7. Din arbeidsplass

Mange arbeidsplasser er utsatt for loppeproblemer. Mange som jobber i bygge- eller oppussings- og renholdsbransjen vil ha møtt lopper på første hånd når de jobber i kundenes hjem.

Noen ganger går vi gjennom alvorlige loppeangrep, og selv med alt verneutstyr og avstøtende midler sitter vi igjen med lopper fra føttene på slutten av behandlingen. Dårlig!

8. Hagen

Dette overrasker ofte folk, men det er ikke så morsomt som det ser ut til. For noen år siden hadde vi en familie som kom til oss for å få hjelp med et loppeproblem som så ut til å komme fra hagen.

Vi gjorde en grundig undersøkelse og fant at rev og grevling hadde falt i lekehuset til barna om natten og det ble sett rev der på dagtid.


Loppene var enorme – de var menneskelopper og forårsaket en forferdelig reaksjon på barnas hud. Vi løste loppeproblemet og lekehuset ble bygget om.

9. Shopping?

Ja, det er sant, når du kjøper brukte tepper, klær, sofaer og kjæledyrkurver, kan du utilsiktet introdusere lopper.


Brukte møbler, spesielt sofaer og stoler, bærer andre parasitter som f.eks veggedyr så vel som så vær flittig og sørg for at du ser på disse artiklene veldig nøye.Dampbehandling kan være svært nyttig i situasjoner som dette.

10. Biler og campingvogner

Hvert år blir vi kalt til å desinfisere biler, campingvogner – mobile og statiske, som er befengt med lopper.


Det er mer vanlig i begynnelsen av året når interiøret deres ikke varmes opp til ekstremer. Biler og campingvogner kan selvsterilisere i sommervarmen når interiøret vil stige over 60C.

Ved kjøp av brukte campingvogner og biler lønner det seg å bruke litt tid med dem først. Alle som mistenkes for å ha dyr i seg bør vurderes som potensielt mistenkelige, og du bør være forberedt på kostnadene.


Campingvogner brukes ofte av byggherrer og andre entreprenører som jobber på stedet borte fra hjemmet.

De brukes av mange forskjellige mennesker, og dette skaper også muligheten for veggedyrangrep. En kunde kjøpte en campingvogn på nett for noen hundre pund og ble bitt rundt 300 ganger den første natten.


Behandlingen for å eliminere parasittene som lever av ham ville koste mer enn han betalte for campingvognen!

Kort sagt, du må tenke utenfor boksen.


Se på moroa med like mye respekt som det åpenbare, og vær forberedt på å betale prisen for effektiv loppebehandling.Billig fungerer ikke med lopper. Invester i å få det riktig, og du vil høste tryggheten og komforten ved å være fri for alltid.

Lykke til!