Shadow

Totalrenovering av bad i gammelt hus i Kristiansand: Koala Bygg AS lager et moderne bad i hus fra 1880

Et gammelt hus fra 1880 i Kristiansand fikk et moderne og funksjonelt baderom, takket være den dyktige innsatsen fra Koala Bygg AS. Utforsk denne imponerende totalrenoveringen og la deg inspirere av deres løsninger for å overvinne arkitektoniske utfordringer og tilfredsstille kundens ønsker.

Nøkkelfakta om totalrenoveringen

  • Kunde: Olsen familien, Kristiansand, Sørlandet
  • Tjeneste: Totalrenovering av baderom
  • Problemet: Gammelt hus fra 1880 med skjeve vegger og vanskelige vinkler
  • Løsning: Tilpasset planløsning og tekniske løsninger
  • Resultat: Et praktisk og vakkert baderom

Utfordring med nytt bad i gammelt hus

Huset til Olsen familien i Kristiansand, bygget i 1880, presenterte en rekke utfordringer på grunn av skjeve vegger og vanskelige vinkler. De ønsket et nytt og moderne baderom, men hadde problemer med å finne en optimal planløsning og plassering for dusj og toalett.

Bygge nytt bad, slik løste Koala Bygg AS utfordringene

Koala Bygg AS tok på seg oppgaven og utarbeidet en spennende og funksjonell planløsning i samarbeid med kunden. Ved å flytte på noen stendere og forsterke gulvets bjelkelag, samt bruke moderne rør i rør system, ble dusjen plassert der kunden ønsket. Fordelingsskapet fikk også en flott og usynlig plassering i veggen.

Terakottafliser fra MagaFlis AS ble valgt for å gi rommet en unik og varm atmosfære, mens innredningen fra Snilt Bad AS bidro til å fullføre det stilige og moderne utseendet.

En svært fornøyd kunde

Olsen familien ble svært fornøyd med den nye løsningen og det ferdige baderommet. De satte stor pris på den gode og praktiske planløsningen, samt det delikate håndverksarbeidet utført av både tømrere, rørleggere og elektrikere.

Kontakt Koala Bygg AS

Er du også interessert i en totalrenovering av ditt baderom? Ta kontakt med Koala Bygg AS i dag:

pusse opp bad kristiansand

Til informasjon er dette en test og ikke en reell sak. Navnene i saken er fiktive, og prosjektet har ikke funnet sted noen gang.