Shadow

Vellykket kamp mot skrukketroll i kjellerleilighet i Arendal

Effektiv og rimelig løsning på skrukketroll-problemet i kjellerleiligheten i Arendal: Tørkepulver viser seg å være nøkkelen.

Mange har de irriterende og små skrukketrollene kravlende rundt i boligen sin. Spesielt har mange som bor i kjellerleiligheter og på bakkeplan dette problemet. Det er ikke farlig, men veldig irriterende.

I en slik leilighet i Arendal, har et ektepar endelig funnet en effektiv løsning på deres skrukketrollproblem ved bruk av et helt spesielt tørkepulver.

Høydepunkter

  1. Ekteparet i Arendal hadde et vedvarende problem med skrukketroll i deres kjellerleilighet, til tross for mange forsøk på å løse situasjonen.
  2. Tiltak som bruk av en luftavfukter og fugemasse for å tette sprekker var forsøkt, men til ingen nytte – problemet med skrukketroll fortsatt til stede.
  3. Spraypakken fra Skadedyrproffen viste seg å være den effektive løsningen de trengte.
  4. Først ble alle tilgjengelige sprekker tettet med fugemasse.
  5. Deretter ble Super Permetrin spray, en potent spray fra Skadedyrproffen, sprayet inn i hulrom og sprekker.
  6. Når det var tørt, ble en spesiell tørkepulver spray brukt i de samme områdene.
  7. Resultatet var umiddelbart synlig. Ekteparet merket en betydelig nedgang i antall skrukketroll allerede neste dag. Etter to uker, fortsatt fornøyd med resultatet, uttrykte de sin takknemlighet til Skadedyrproffen.

Skrukketrollene hadde plaget dem i noen år

Ekteparet i Arendal har bodd i sin sjarmerende kjellerleilighet, lunt plassert i skrånende terreng og velsignet med mye sol, i mellom 2 og 3 år.

Men det sjarmerende hjemmet deres hadde ett vedvarende problem – skrukketroll.

Til tross for deres utallige forsøk på å bekjempe disse kravlende inntrengerne, inkludert bruk av en luftavfukter og fugemasse for å tette sprekker, fortsatte skrukketrollene å invadere deres bolig.

Men så, gjennom en kombinasjon av gode råd og produkter fra Skadedyrproffen, fant de endelig en effektiv løsning.

Et ryddig hjem og luftavfukter var ikke nok

Til tross for et ryddig hjem og jevnlig bruk av en luftavfukter for å holde fuktigheten nede, var skrukketrollene et konstant problem for ekteparet.

Disse små skapningene viste seg å være utrolig tilpasningsdyktige og kunne krype i taket og falle ned hvor som helst, noe som forårsaket uro og ubehag.

De hadde brukt litt fugemasse for å tette sprekker i håp om å hindre deres inntreden, men nye skrukketroll fortsatte å komme.

Den oppgraderte løsningen som gav raske resultater

Den endelige og litt banebrytende løsningen kom med hjelp av Skadedyrproffen. Først ble alle tilgjengelige sprekker tettet med fugemasse slik som de anbefalte. Dette ga en mekanisk hindring som skrukketrollene hadde problemer med å passere.

Deretter ble Super Permetrin sprayen, et produkt fra Skadedyrproffen.no, sprayet inn i hulrom og sprekker som man ikke kunne eller fikk til å tette.

Når det var tørt, ble den spesielle tørkepulver-sprayen sprayet inn i de samme hulrommene og sprekkene.

Dette virker så effektivt fordi skrukketroll trenger fuktighet, og det får de ikke når tørkepulveret er til stede.

De er faktisk ikke insekter, men landgående krepser(!). De puster gjennom en type gjeller (slik som fisk har), som krever et konstant fuktig miljø for å fungere skikkelig.

Tørkepulver fungerer mot skrukketroll ved å absorbere fuktighet fra omgivelsene, noe som skaper et tørt og dermed ugjestmildt miljø for skrukketrollene.

Bonusen er at tørkepulver er et effektivt middel mot mange typer insekter, ikke bare skrukketroll (som da ikke er et insekt). Grunnen til dette ligger i insekters fysiologi og deres avhengighet av fuktighet:

Insekter har et ytre skjelett, kalt en exoskeleton, som er både deres forsvar og en barriere mot uttørking. Mange insekter trives i fuktige områder fordi de trenger fuktighet for å overleve. Når fuktigheten blir trukket ut av kroppen dør insektet.

En komplett pakkeløsning fra Skadedyrproffen

De effektive produktene fra Skadedyrproffen som ble brukt i denne prosessen kommer i en komplett pakke:

  • Super Permetrin spray: fungerte som et “knock down”-middel, øyeblikkelig utraderte insektene som var der
  • Tørkepulver på sprayboks: fungerer som en langtidsvirkende løsning mot bpde skrukketroll og insekter.

En deilig tid uten skrukketroll

Resultatet var mer enn oppmuntrende: Ekteparet merket en betydelig nedgang i antall skrukketroll allerede neste dag. Etter to uker ringte de Skadedyrproffen for å uttrykke deres takknemlighet for effektiviteten av produktene og rådene de fikk.

I denne vellykkede skrukketroll bekjempelsen, lærer vi viktigheten av å ta i bruk riktige produkter og tiltak. Ved å tette sprekker, bruke effektive sprayprodukter og et spesielt tørkepulver, kan man overkomme utfordringene med skrukketroll selv i de mest ugunstige forhold.

Hvis du har problemer med skrukketroll kan du få kjøpt produktpakken Middel mot skrukketroll der. I tillegg kan du se litt om hvordan du kan gjøre det selv her: Bli kvitt skrukketroll i hus